اختلافها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت: نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سید حسن نصرا... مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ظریف: اروپا نه آبرو و نه جایگاهی دارد که مقامات ایرانی را تحریم کند | امیدواریم امکان خرید واکسن بیشتر از روسیه فراهم شود

  • کد خبر: ۶۳۹۴۵
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
ظریف: اروپا نه آبرو و نه جایگاهی دارد که مقامات ایرانی را تحریم کند | امیدواریم امکان خرید واکسن بیشتر از روسیه فراهم شود
وزیر امور خارجه کشورمان اظهار کرد: امیدواریم امکان خرید تعداد بیشتری واکسن از روسیه فراهم شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد جواد ظریف بعد از دیدار و رایزنی با سرگی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در تهران در اظهاراتی گفت: امیدوارم با توافقی که بین دو کشور صورت گرفته تولید واکسن اسپوتنیک وی در ایران شروع شود و امکان خرید تعداد بیشتری واکسن از روسیه برای تامین نیازهای ایران فراهم شود.

 

وی افزود: این موضوع زمینه خوبی برای همکاری‌های گسترده‌تر بین دو کشور است.

 

وزیر خارجه کشورمان در ادامه صحبت‌های خود در مورد اقدام روز گذشته اتحادیه اروپا در تحریم تعدادی از مقامات ایرانی و نوع واکنش ایران به این اقدام اظهار کرد: اتحادیه اروپا در سال های گذشته با ناتوانی در اجرای تعهدات برجامی خود و با تسلیم شدن در برابر فشارهای آمریکا نشان داده است که کم کم دارد موضوعیت خود را در روابط بین الملل از دست می دهد و امروز هم به جای اینکه اروپایی ها اقدام آمریکایی ها برای تهدید تروریستی علیه امنیت غذایی و دارویی بیش از ۸۲ میلیون ایرانی را محکوم کند، به جای اینکه علیه اتفاق صورت گرفته در پایگاه غنی سازی ایران اقدام کنند جایی که تحت نظر آژانس بین المللی انرژی اتمی است در حد اظهار نظر خیلی نرم از این موضوعات عبور می کنند و همزمان علیه مقامات نظامی ایران اقدام می کنند. این اتفاقات باعث می شود که اتحادیه اروپا به دنیا ثابت کند که جایگاهی در دنیا ندارد و این اتحادیه در واقع نه تنها دنباله رو سیاست های آمریکاست بلکه دنباله‌رو تندترین گروه‌های داخل آمریکا و رژیم صهیونیستی است و این به نظرم برای اروپا بسیار جای شرمندگی دارد.

 

وی ادامه داد: ما حتما با این اقدام اتحادیه اروپا برخورد می کنیم. قسمتی از تصمیمات و دیپلماسی ایران در مورد این موضوع را دیروز اعلام کردیم و در حال بررسی احتمال تحریم افراد اروپایی که در این اقدام غیر قانونی حضور داشتند هستیم و این روند را ادامه می دهیم.

 

وزیر امور خارجه کشورمان، در ادامه صحبت های خود در محکومیت اقدام اروپا در تحریم تعدادی از مقامات ایرانی خاطرنشان کرد: این را اروپا باید بداند که در جایگاه برتر اخلاقی قرار ندارد و نمی تواند دنیا را موعظه کند. اروپایی که بیگانه ستیزی و اسلام ستیزی در آن شرایط وحشتناکی را برای مسلمانان ایجاد کرده است، این اروپا نه آبرویی و نه جایگاهی دارد که مقامات ایرانی را تحریم کند .

 

این دیپلمات عالیرتبه کشورمان تصریح کرد : این موضوع را اروپایی ها هرچه زودتر بفهمند ، زودتر متوجه می شوند که« ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست، عرض خود میبری و زحمت ما می‌داری».

 

وزیر خارجه کشورمان همچنین با تشکر از موضع روسیه علیه اقدام خرابکارانه ای که روز شنبه در نطنز انجام شد، اظهار کرد: تاکید می‌کنیم که ضرورت دارد همکاری ها ادامه پیدا کند و همچنین آمریکا بدون توقف به تعهدات برجامی خود برگردد و کلیه تحریم ها را رفع کند. ایران نیز پس از راستی آزمایی اقدامات خود را انجام می دهد و ما هیچ مشکلی برای بازگشت به اجرای تعهدات برجامی خود نداریم.

 

وی در ادامه تصریح کرد که آمریکایی ها باید بدانند که نه تحریم و نه اقدامات خرابکارانه ابزار مذاکراتی به آنها نخواهد داد و آنها باید بدانند که این اقدامات وضعیت را برای آنها دشوارتر می کند.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه صحبت های خود در جریان نشست مطبوعاتی مشترک با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در تهران تصریح کرد: اگر آمریکا می‌خواهد بتواند به برجام برگردد باید کلیه تحریم ها را بردارد و فهرست تمامی تحریم ها را ارائه دهد.

 

وی افزود: بر اساس برجام این وظیفه آمریکاست که فهرست تحریم‌ها را ارائه دهد.

 

ظریف ادامه داد: البته ما یک فهرست مثالی نه فهرست کامل ارائه داده‌ایم تا بدانند با چه دارند بحث می کنند اما طبق برجام این وظیفه آمریکا است که فهرست کلیه تحریم ها را ارائه دهد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه در ادامه صحبت های خود در این نشست مطبوعاتی خطاب  به آمریکایی‌ها گفت:  آنها فراموش نکنند زمانی که آقای ترامپ روی کار آمد ، ایران ۳۰۰ کیلو اورانیوم غنی شده داشت ایران امروز بالای ۴ هزار کیلو دارد.

 

ظریف ادامه داد:  زمانی که آقای ترامپ روی کار آمد ایران فقط از سانتریفیوژIR1 استفاده می‌کرد، امروز زنجیره ای از IR6 کار می‌کند.

 

وی خاطرنشان کرد : قبل از اقدام تروریستی اخیر پنج هزار سانتریفیوژ IR1 در نطنز غنی سازی می کرد، بعد از اقدام تروریستی اخیر اگر قرار باشد که برگردیم حتماً به سانتریفیوژهای پیشرفته‌تر  برمی‌گردیم.

 

این دیپلمات عالی رتبه کشورمان تاکید کرد : آمریکایی‌ها باید بعد از ۴۲ سال امتحان مردم ایران باید فهمیده باشند که راه برخورد با ایران تهدید نیست ، راه  برخورد با ایران تروریسم هسته‌ای نیست.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->